Algemeen

Dit  platform is ontwikkelt voor ouders en gastouders om gastouderopvang eenvoudig en goed tot stand te laten komen.

Een plek waar elke gastouder uit een bepaalde gemeente een digitaal visitekaartje af kan geven en kan laten zien als professioneel gastouder werkzaam te zijn.

Een plek waar gastouders makkelijk vindbaar zijn voor ouders

Voor het platform ‘Vind Je Gastouder’ is één van de belangrijkste thema’s.  

Het inzichtelijk maken welke gastouders, waar werkzaam zijn.

Een plek waar een gastouder een indruk kan geven van zijn/haar gastouderopvang. Voor ouders die opzoek zijn naar gastouderopvang voor hun kind(eren).

Ook laten wij graag zien, dat gastouderopvang een professionele manier van kinderopvang is.

Het streven is alle gastouders een plekje te geven op Vind Je Gastouder om zo zichzelf voor te kunnen stellen. Alle gastouders op Vind Je Gastouder staan ingeschreven staan in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Dit houdt in, dat ze regelmatig gecontroleerd worden door het gastouderbureau en de GGD en zo voldoen aan de kwaliteitseisen die aan gastouderopvang gesteld worden. Dit is een voorwaarde tot inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen(LRKP).

Bij Vind Je Gastouder kunnen ouders rond kijken welke gastouders mogelijk aansluiten bij de persoonlijke wensen die de ouder stelt aan de gastouderopvang. Om vervolgens via Vind Je Gastouder een aanvraag te doen voor een kennismaking met betreffende gastouder(s).

Hiermee hopen wij ouders en kinderen te voorzien van een goede gastouder en gastouders  te voorzien van leuke gezinnen!

WAARDERINGEN

Rups&Co Ysselsteyn
Een fijne gastouder. Die goed is voor de kinderen. Buiten veel ruimte voor activiteiten enz. Dit vonden onze 3 kinderen altijd erg leuk. Ga zo door.
Tielen | 30-1-2021
Rups&Co Ysselsteyn
Een paar jaar geleden ging ik naar de gastouder om kennis te maken met onze zoon die vloog de gastouder letterlijk in de armen. Vanaf dat moment was het ijs al gebroken en wist ik dat hij daar op zijn plek zat. En zo ook onze dochter gaat nu met veel plezier spelen, alleen vind onze zoon het niet leuk dat hij niet meer mag. Het contact met de gastouder is ook heel goed. En ook wij vinden dat ze goud waard is en zouden ook niet anders meer willen.
Angela van Dijk | 30-1-2021
Joehoe gastouder opvang Gemert
Meike is altijd vrolijk als ze naar melissa mag, tenzij we ze ervoor wakker moeten maken. Maar een blij ei als we dr komen halen is het zeker. Ze leert, ervaart en ontwikkelt zich heel veel en we hebben daardoor een tevreden, fijn en gezellig kindje. Melissa staat open voor onze input qua de manier van eten geven en ritme etc.
Ook qua flexibiliteit is Melissa echt super, een betere gastouder kunnen wij ons in deze tijd niet wensen!
Meike | 13-1-2021