ALLE WAARDERINGEN (24)

Gastouder Rups&Co Ysselsteyn
Een fijne gastouder. Die goed is voor de kinderen. Buiten veel ruimte voor activiteiten enz. Dit vonden onze 3 kinderen altijd erg leuk. Ga zo door.
Tielen | 30-1-2021
Gastouder koeenkids Wellerlooi
Wendy is een super leuke en spontane vrouw.
Je kan merken dat ze ervaring heeft met kinderen en doet leuke dingen met ze. In de ochtend gaan ze naar de kalfjes om ze te voeren en de rest vd dag lekker spelen en slapen etc.. ze geeft ook tips aan ouders en vraagt de ouders ook als er iets ieta. Bv veel huilen niet willen eten etc..
Ze doet bijzondere dagen extra feestelijk maken.
Ik ben erg blij met haar. Mn zoontje is erg druk en afhankelijk van mama, maar is toch altijd erg blij bij haar.
En op de boerderij is toch altijd leuk. Ze leren gelijk met dieren om te gaan
Petra | 26-11-2020
Gastouder SamendeBaas Venray
Super gastouder! Ontzettend vriendelijk, open in contact, flexibel en enorm betrokken. Houd ons altijd op de hoogte d.m.v video's en filmpjes en is altijd bereid om mee te denken wanneer je ergens in vastloopt. De kinderen hebben bij Marjolein een warm, geborgen en fijne opvanglocatie die voelt als een 2e thuis. Ze gaan er met veel plezier naar toe en zijn altijd vrolijk wanneer ze Marjolein zien.
Ayla | 1-12-2020
Gastouder Gastouderopvang Deurne Deurne
TIP Het is altijd fijn om een reactie van ouders te krijgen voor de opvang die geboden wordt door de gastouder
VJG | 24-11-2020
Gastouder Rups&Co Ysselsteyn
Onze dochter gaat iedere keer met veel plezier naar de gastouder.
Ze voelt zich helemaal op haar gemak, ze mag zijn wie ze is.
Onze dochter doet vele leuke en leerzame activiteiten samen met andere kinderen.
Het contact met ons als ouders verloopt zeer prettig.
Onze gastouder is goud waard.


Rups en Co | 27-12-2020
Gastouder SamendeBaas Venray
En super gastouder, waar onze zoon het vanaf dag 1 naar zijn zin heeft. Marjolein zorgt voor gezelligheid en spelenderwijs leert ons kind in de waan van de dag heel veel. De communicatie is super en er wordt altijd met ons meegedacht. Van een dag extra opvang tot eerder brengen als er op het werk iets veranderd. De foto's en filmpjes zorgen er voor dat we weten wat er gebeurd op een dag. Een gastouder die we iedereen zouden aanraden!
Rogier en Vivian Hop | 30-11-2020
Gastouder Kinderopvang Marianne Deurne
Een hele lieve professionele gastouder die dit werk al meer dan 30 jaar met veel liefde , zorg en toewijding doet , en door alle ouders erg gewaardeerd wordt.👍
Johannes | 13-2-2021
Gastouder SamendeBaas Venray
Een TOP gastgezin. Vanaf het eerste moment voelde het direct vertrouwd. Het is zo mooi om te zien hoe de band met Marjolein/gastgezin en ons zoontje is. Elke keer weer verheugd hij zich op het samen spelen bij Marjolein. Daarnaast is ze zeer betrokken en worden er leuke anekdotes, filmpjes of foto’s gedurende de opvangdagen naar ons gestuurd van de leuke dingen die ze samen meemaken. Het is voor ons zoontje een beetje een 2de huis geworden, hij voelt zich er prettig en mag lekker zichzelf zijn. Veel persoonlijke aandacht en Marjolein denkt met ons mee. Kortom: wij kunnen ons geen betere Gastouder wensen!
Rianne & Has | 11-2-2021
Gastouder Rups&Co Ysselsteyn
Een paar jaar geleden ging ik naar de gastouder om kennis te maken met onze zoon die vloog de gastouder letterlijk in de armen. Vanaf dat moment was het ijs al gebroken en wist ik dat hij daar op zijn plek zat. En zo ook onze dochter gaat nu met veel plezier spelen, alleen vind onze zoon het niet leuk dat hij niet meer mag. Het contact met de gastouder is ook heel goed. En ook wij vinden dat ze goud waard is en zouden ook niet anders meer willen.
Angela van Dijk | 30-1-2021
Gastouder Joehoe gastouder opvang Gemert
Meike is altijd vrolijk als ze naar melissa mag, tenzij we ze ervoor wakker moeten maken. Maar een blij ei als we dr komen halen is het zeker. Ze leert, ervaart en ontwikkelt zich heel veel en we hebben daardoor een tevreden, fijn en gezellig kindje. Melissa staat open voor onze input qua de manier van eten geven en ritme etc.
Ook qua flexibiliteit is Melissa echt super, een betere gastouder kunnen wij ons in deze tijd niet wensen!
Meike | 13-1-2021
Gastouder Het Eekhoorntje Bergen
Sandra is een energieke, vrolijke gastouder. Ze heeft veel oog voor de kinderen. De kinderen spelen veel buiten, knutselen in thema's en spelen in thema's. Erg leuk om te zien wat ze allemaal doet. Regelmatig krijg je ook een paar foto's van die dag.
Sandra ziet je kind echt. In het communicatieschriftje vertelt ze over het reilen en zeilen van die dag en hoe je kind dingen heeft beleefd.
Het eekhoorntje is een vrolijke en gezellige plek waar je kindje fijn kan spelen.
Je merkt dat Sandra jaren ervaring van t werken op een basisschool meeneemt.
Claudia Mees | 2-1-2021
Gastouder Het Eekhoorntje Bergen
Sandra is een dikke 10.
Wij hebben al een aantal gastouders gehad, ivm verhuizingen. Allemaal goed, maar Sandra staat met stip op 1. Ze is onvermoeibaar. Vol passie en energie zorgt ze voor de kindertjes. Gegarandeerd heb je binnen een maand je koelkast vol met prachtige kunstwerkjes die meekomen naar huis. In het schriftje, wat ze voor je bijhoud, word je meegenomen in de avonturen van de dag. Dansen, zingen, zwemmen, boswandelingen, buitenspelen, natuurbingo, noem maar op.
Maar ook wanneer een kindje zich niet zo lekker voelt word het programma van de dag 123 een beetje aangepast zodat er ook op de bank gelegen kan worden, wanneer gewenst, met de nodige knuffels.
Ook naar de ouder toe is ze lief, zorgzaam, flexibel en duidelijke communicatie.
Zoals ik al zei; nummer 1!!

Een Fan | 31-12-2020
Gastouder Coumans Bakel
Top gastouder!
Denkt mee, helpt mee en bijna alles is mogelijk! Kindjes kunnen er heerlijk spelen
V Boxmeer | 28-12-2020
Gastouder SamendeBaas Venray
Een schat van een gastouder die veel meedenkt, oefent met de kinderen om hun zwakke punten te versterken en hun sterke punten weet uit te lichten. Onze twee kinderen hebben hier veel plezier beleefd (de jongste nog steeds), veel geleerd en een hoop sociale contacten opgedaan.
Frank | 8-12-2020
Gastouder 't Peelvenneke Asten
Super blij, dat zijn wij met Helene! Ezra gaat heel graag naar haar toe en ze is heel open en hartelijk naar alle kinderen en ouders. Ook is ze erg betrokken en zet ze vaak net een stapje extra. Dat is goud waard!
Lizanne van der Werf | 30-11-2020
Gastouder Gastouderopvang Asten Asten
TIP
Het is altijd fijn om een reactie van ouders te krijgen voor de opvang die geboden wordt door de gastouder
VJG | 24-11-2020
Gastouder SamendeBaas Venray
Als (ex) collega zie ik Marjolein als een zeer professionele gastouder die oog heeft voor het individuele kind. Marjolein is ondernemend, creatief, ervaren en ontzettend lief. Een fijne 2e thuis!
Dewi Solunovic | 30-11-2020
Gastouder Het Eekhoorntje Bergen
Onze kinderen gaan vanaf mei dit jaar naar gastouderopvang 't eekhoorntje. Ze hebben het daar ontzettend naar hun zin. Sandra werkt met thema's waarbij ze helemaal uitpakt. Het hele huis wordt van binnen en buiten versierd in het thema, wat de kinderen heel enthousiast maakt. Hierdoor hebben ze veel plezier en leren ze ook nog eens spelenderwijs. Na elke dag beschrijft Sandra uitgebreid in het boekje wat ze hebben gedaan en hoe ze het hebben beleeft. Ze is heel flexibel qua tijden en is altijd bereid om mee te denken. Wij en de kinderen zijn heel blij met gastouderopvang 't eekhoorntje.
Kelly de Valk | 14-12-2020
Gastouder Het Eekhoorntje Bergen
Onze zoon Sepp gaat sinds oktober dit jaar naar gastouderopvang het Eekhorentje, echt een aanrader!
Sandra is spontaan, lief en gek op alle kindjes.
Ze doet veel activiteiten met de kinderen en zelfs de kleinste betrekt ze er altijd bij. Ook de thema's zijn geweldig; ze past daar de versiering van haar huis, de activiteiten en zelfs de stickers in het communicatieboekje op aan. Wat trouwens heel fijn is zo'n boekje dan kun je thuis nog fijn nalezen wat ze hebben gedaan, gegeten en hoe ze hebben geslapen.
Ze gaat veel naar buiten met de kindjes en maken vanaf kleins af aan al (samen) de mooiste knutsels.

Al met al dikke aanrader dus!
Marieke Wijntjes | 13-12-2020
Gastouder Het Eekhoorntje Bergen
Sandra is een hele fijne gastouder. Onze zoon Lukas is daar heen gegaan na mijn verlof. Lukas was niet zo'n hele goede slaper nog in het begin, Sandra ging daar wel goed mee om.

Sandra heeft voor ieder kindje een schriftje waarin ze beknopt beschrijft hoe de dag verlopen is, handig wanneer papa lukas ophaalt, dan kan ik nog even lezen hoe het ging. Ook voor later wel leuk om terug te lezen.

Wat ik ook zo leuk vind is dat ze veel doet met de kinderen (knutselen of leuke activiteiten buiten bv) maar de kinderen ook vrij laat spelen.

Je ziet aan Sandra ook dat ze enorm geniet met de kinderen. Het is echt haar passie!

En dan nog de thema's waarmee ze werkt, zo leuk voor die kinderen. Ze pakt een thema met beide handen aan. Zelfs de allerkleinsten komen met knutsels thuis.

Kortom een lieve, zorgzame gastouder waar Lukas graag naar toe gaat.
Michelle Peters | 11-12-2020
Gastouder Gastouderopvang Someren Someren
TIP Het is altijd fijn om een reactie van ouders te krijgen voor de opvang die geboden wordt door de gastouder
VJG | 24-11-2020
Gastouder Gastouderopvang Venray Venray
TIP Het is altijd fijn om een reactie van ouders te krijgen voor de opvang die geboden wordt door de gastouder
VJG | 24-11-2020
Gastouder Gastouderopvang Gemert Bakel Gemert
TIP Het is altijd fijn om een reactie van ouders te krijgen voor de opvang die geboden wordt door de gastouder
VJG | 24-11-2020
Gastouder Gastouderopvang Bergen Bergen
TIP Het is altijd fijn om een reactie van ouders te krijgen voor de opvang die geboden wordt door de gastouder
VJG | 24-11-2020